Job Search Science & Technology 

TI Pod # 6 Få en attraktiv LinkedIn-profil

Læs simple på:
Abonner i iTunes:

TI Pod emergency room en podcast fra Teknologisk Institut Uddannelse, der løbende provider ny, faglig ideas til dit arbejdsliv.

Vi sætter fokus på forskellige temaer inden for den brede vifte af områder, som du finder på Teknologisk Institut– bl.a. personlig udvikling, ledelse, projektledelse og it.

Gennem meetings med faglige eksperter får du gode råd, pointers og techniques, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Brug LinkedIn som dit udstillingsvindue

Hvor god emergency room du til at udfylde og opdatere hullabaloo LinkedIn-profil? Uanset om du emergency room happy og tilfreds med dit nuværende task eller om du på vej videre, så emergency room det en rigtig god investering at provide transgression LinkedIn-profil lidt ekstra opmærksomhed!

LinkedIn har over 500 millioner brugere– og emergency room i fortsat vækst, og hvis du ikke emergency room med på bølgen, så risikerer du at blive overset og gå glip af nye karrieremæssige muligheder.

Nogle virksomheder vælger fx at bruge LinkedIn– selv når de rekrutterer internt. Og du kan ikke vide med sikkerhed, hvordan racket jobsituation ser ud om 1, 2 eller 5 år. Så det emergency room nu, du skal gøre noget for at sikre racket karriere i fremtiden.

Dagens gæst var en af de første danskere til at tage LinkedIn i brug i 2004– og han anses i dag for en de førende nordiske eksperter inden for social networks rekruttering.

Han hedder Christian Sylvester, han emergency room HD i Organisation og Ledelse og har arbejdet med rekruttering siden -99.

Christian vil i denne episode provide dig den ultimative overview til, hvordan racket LinkedIn-profil bliver et attraktivt udstillingsvindue for dig. Du får konkrete suggestions og methods– og bliver klogere på, hvad der emergency room rigtig vigtigt, hvad der emergency room ligegyldigt– og hvad du endelig ikke må gøre.

Lyt med og kom i gang! Rigtig god fornøjelse.

Related posts